Breadcrumbs:

Sprej zaščitni PROTEC (400ml) binzel

Sprej zaščitni PROTEC (400ml)

Razpršilni sprej za zaščito in razmaščevanje pri postopkih MIG/MAG varjenja. Ščiti varjence, opremo in orodje pred varilnimi obrizgi. PROTEC je brez silikonov,  nevnetljiv in biološko razgradljiv. Omogoča optimalno zaščito varjencev iz jekla, pocinkanega jekla in inoxa. Ima tudi funkcijo razmaščevanja. Pri nadaljnih obdelavah premazovanja in galvaniziranja varjencev ne povzroča težav.

Pošljite povpraševanje

Prednosti

  • povečana produktivnost - odpravlja potrebo po ponovni mehanski obdelavi varjencev
  • funkcija razmaščevanja
  • izboljšana kakovost in izgled varjencev - varjenci brez obrizgov
  •  2 - 3 kratna kapaciteta spreja zahvaljujoč sistemu z 2. komorama v pločevinki
  • največja procesna varnost za uporabnika

Lastnosti

Zagotavlja VARNOST na delovnem mestu v primerjavi z vnetljivimi varilnimi spreji proti brizganju. Primerno za vse običajne nadaljne metode premazovanja in galvanske obdelave (npr. pocinkanje, prašno lakiranje, galvaniziranje, barvanje itd.). Tudi površine zaščitene s PROTECOM lahko enakovredno varimo. PROTEC zagotavlja zaščito v mokrem in suhem stanju več kot 3 tedne. Mednarodno je preizkušen v avtomobilski industriji, konstrukcijskem jeklarstvu in drugih jeklarskih industrijah, kjer se pojavlja varjenje.

Proizvajalec

Dolgoročno sodelovanje

Imate večje število varilcev oziroma varilnih mest in potrebujete zanesljivega ponudnika kakovostne varilne opreme? Ponujamo vam rešitev!